Voetbehandelingen

Pedicure:

Voeten zijn vaak een laatste onderdeel van verzorging en aandacht, terwijl ze eigenlijk ons hele lichaam dragen! Eigenlijk is het dus van groot belang dat ze goed verzorgd worden en dat ze door goed schoeisel omhuld worden, zowel in het dagelijkse leven als tijdens het sporten. Elke sport vraagt zijn specifieke kracht en steun van de voeten. Zo zal een hardloper heel andere schoenen nodig hebben dan een fitnesser of volleyballer. Bij bodyfit wordt aandacht geschonken aan het total body, dus ook de voeten worden niet vergeten.

U kunt bij bodyfit voor diverse pedicure behandelingen terecht. bijv. alleen nagels knippen, eelt of likdoorns verwijderen maar ook voor een complete behandeling waarin dit alles zit en behandeling afgesloten wordt met heerlijk incrèmen van je voeten, of een cosmetische voetbehandeling waarin je een heerlijke voetenpeeling/masker krijgt met voetmassage. Ook voor de diabetische voet kun je bij bodyfit terecht (Simms classe 1 en 2, voor Simms 3 en 4 heeft Bodyfit geen contract meer met verzekeraar voor vergoeding.

Podotherapie:

Elke maandagmiddag is er een podoloog ( Will van den Akker) aanwezig in de salon. Hij werkt op afspraak en is telefonisch bereikbaar op nr: 06-12768000