Zumba

Houd je van dans en bewegen op muziek? Kom dan gezellig  mee doen met de zumba-fitness party bij Bodyfit. Elke woensdagavond  

Lijkt het je leuk. Doe vrijblijvend een keertje mee en neem gezellig een vriendin mee. Even een telefoontje als je mee komt doen !!

Wat is zumba?

Zumba is een op Latin geinspireerde dans-fitness les (ook wel party genoemd) waarin Latijns-Amerikaanse en internationale muziek dansbewegingen zijn verwerkt. Deze snelle en langzame ritme’s zoals salsa, cumbia, reggeaton zorgen voor een opzwepende, dynamische en effectieve fitness training met een unieke balans van cardio- en spiertraining.

Het is Fun !!

Het zumba programma is eigenlijk een training die is verpakt in een wel heel cool jasje. Je hebt nauwelijks in de gaten dat je eigenlijk aan het trainen bent. Het geeft ontspanning tijdens tijdens inspanning.

Het is anders !

De muziek, de passen, de bewegingen, de les, de energie……een ZUMBA-dance Party is gewoon uniek !!

Het is makkelijk!

Het ZUMBA-programma is bedoeld voor iedereen. Het maakt niet uit wat de conditie, achtergrond of leeftijd van de deelnemers is: iedereen kan meteen beginnen met het programma. De basispassenformule maakt het makkelijk voor iedereen.

Het is effectief!

Het ZUMBA-programma is een op cardio gebaseerde workout met onderdelen van weerstandstraining en bodysculpting waarmee het hele lijf in vorm wordt gebracht en de conditie op peil wordt gebracht en gehouden.

Ben je nieuwsgierig/enthousiast geworden? Neem contact met me op en kom een keer meedoen.

Elke woensdagavond om 19.15 u  is er een ZUMBA-dance-party bij bodyfit.