Voor wie?

Voor iedereen die onder begeleiding sportief wil bewegen om zich fitter te voelen, gezondheid te bevorderen of om conditie te verbeteren en te behouden. Maar ook voor sporters die herstellen van blessures die bij sportmasseur of fysiotherapeut onder behandeling zijn. Ook voor die mensen die willen afslanken en op gewicht willen blijven is het goed met regelmaat inspannend te bewegen.

Er zijn 2 mogelijkheden voor groepsfitness: Total fitness groepsles of de Personal Plan groepsfitness.

Bij het total fitness groepsles is de anderhalf durende les compleet ingevuld beginnend met een warming up op cardio-apparatuur (fiets, roeier,crosstrainer,loopband) gevolgd door grondoefeningen met aandacht voor rompstabiliteit (buik-en rugspieren) en wordt met spierverstevigende oefeningen de balans ook uitgedaagd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van diverse materialen zoals bijv. tubings, medicineballs,dumbells/barbells, pilatusringen etc. Hierna volgt weer een cardiosessie met of apparatuur of steps/aerobics. Hierna volgt nog een circuittraining. Dit circuitje bestaat uit de functionele oefeningen eerder uit de les en neemt zo'n 15 min in beslag. Als laatste doen we nog een cooling down. In deze 5 tot 10 min schenken we extra aandacht aan het ontspannen van de spieren dmv stretchen om flexibiliteit en balans in de spieren te bevorderen. 

Bij Personal Plan groepsfitness train je in een groep maar kun je met een  eigen persoonlijk plan trainen. Dit plan wordt opgemaakt samen met de sporter afhankelijk wat de doelstelliing is. Dit plan kan elke 4 tot 6 wk aangepast worden rekening houdend met de vorderingen en/of wensen van de client/sporter.

 

 

Bodyfit

Hoevensestraat 5a  
5446 AK  Wanroij
+31 (0) 613 02 53 60   
info@bodyfit-wanroij.nl
Facebookpagina

Openingstijden en vakantieperioden

 

Pedicure- en massagesalon

Geopend van maandag t/m vrijdag, op afspraak. Zie ook de uitgebreide openingstijden en vakantieperioden.

 

Diëtiste

Alleen op afspraak.

 

Lestijden groepslessen fitness en steps

De groepslessen fitness en steps zijn op maandag t/m vrijdag. Klik hier voor de tijden.