Heb je ook zo'n fantastische vakantie gehad waarin je de verleiding van lekker eten en ijsjes af en toe niet kon weerstaan en je nu een beetje baalt van die extra kilootjes?  ?! meld je dan aan om mee te trainen met de belly- en of leg-attack. Je traint dan met een speciale infrarood band om je middel of broekje. Klik op "lees meer" en daar vind je meer uitleg over hoe het werkt en elders op de site. 

Ben je geinterresseerd , neem dan  contact op met info@bodyfit-wanroij .nl  of bel : 06-13025360  en meld je aan voor een vrijblijvend gesprek waarin we graag extra uitleg geven. 

 

Hoe werkt de leg-attack of Belly attack? Tijdens de training  draag je een broekje of een band om je middel  waarin elementen zijn verwerkt die infra-rood dieptewarmte afgeven. Dit zal de doorbloeding stimuleren en extra verbranding geven daar waar jij wil (buik,benen,billen)  tijdens een 45 minuten durende cardio-workout. Dit kan zijn roeien, fietsen of lopen op de loopband, crosstrainer etc. Dit doe je 3x per week gedurende 4 weken. In het begin van de perioden en op het einde vindt een meting plaats om je resultaten te kunnen vastleggen.

Na deze periode is het mogelijk om af te bouwen naar 2x per week  of uiteindelijk 1 x per week om je resultaat ook vast te houden. 

De combinatie van voldoende beweging en de juiste (hoeveelheid) voeding is de sleutel om blijvend resultaat te boeken met afslanken, dat weten we allemaal wel. Wanneer je dit combineert met de Belly Attack en of leg-attack  kun jij in 4 weken dat kledingmaatje minder verwezenlijken en vervolgens  ook vasthouden.

 

 

 

Bodyfit

Hoevensestraat 5a  
5446 AK  Wanroij
+31 (0) 613 02 53 60   
info@bodyfit-wanroij.nl
Facebookpagina

Openingstijden en vakantieperioden

 

Pedicure- en massagesalon

Geopend van maandag t/m vrijdag, op afspraak. Zie ook de uitgebreide openingstijden en vakantieperioden.

 

Diëtiste

Alleen op afspraak.

 

Lestijden groepslessen fitness en steps

De groepslessen fitness en steps zijn op maandag t/m vrijdag. Klik hier voor de tijden.