Het trainen met behulp van deze infrarood-dieptewarmte techniek wordt steeds populairder maar is tot op heden altijd erg beperkend geweest doordat de apparatuur op het lichtnet aangesloten moest worden. Met de draadloze BellyAttack® zijn geen kabels meer nodig en heeft men volledige bewegingsvrijheid. Dit biedt de mogelijkheid voor maximale vetverbranding tijdens uw favoriete fitnesstraining of groepsles. De resultaten zijn dan ook verbluffend! Lees meer over de behaalde resultaten in de afgelopen  jaar  tijdens het onderzoek waaraan 17 personen deelnamen.

 

Afgelopen jaar  deed Bodyfit weer mee met het onderzoek van de Belly Attack met 17 deelnemers. Gedurende 2 maanden hebben zij 3x per week 45 min intensief cardio-training gedaan. Steeds werd er gewisseld van apparatuur om het gevarieerd te houden. Je kon bijv 15 min fietsen, daarna 15 min op de loopband en tenslotte 15 min crosstrainer of roeier.

De resultaten mochten er ook nu weer zijn. In totaal zijn deze deelnemers maar liefst 30.1 kg kwijtgeraakt en was hun buikomvang in totaal met 70.7 cm verminderd !!! Bij slechts 3 personen vielen de resultaten tegen. Zij waren nauwelijks gewicht of cm kwijt. De verklaring hiervoor kan bij verschillende redenen liggen. Dit mogen de onderzoekers meenemen in hun onderzoek.

Al met al is het wel weer opnieuw duidelijk gebleken dat 3x per trainen en opletten met je voeding je gewicht doet verminderen. De belly attack band zorgt ervoor dat je je gewicht en cm ook rondom je middel verliest en niet  alleen op plaatsen waar het niet wenselijk is.

Wil je ook trainen met de belly attack en ook die extra cm kwijt? Bel dan naar bodyfit en vraag wat de mogelijkheden zijn.

Bodyfit

Hoevensestraat 5a  
5446 AK  Wanroij
+31 (0) 613 02 53 60   
info@bodyfit-wanroij.nl
Facebookpagina

Openingstijden en vakantieperioden

 

Pedicure- en massagesalon

Geopend van maandag t/m vrijdag, op afspraak. Zie ook de uitgebreide openingstijden en vakantieperioden.

 

Diëtiste

Alleen op afspraak.

 

Lestijden groepslessen fitness en steps

De groepslessen fitness en steps zijn op maandag t/m vrijdag. Klik hier voor de tijden.