Heb je ook zo'n fantastische vakantie gehad waarin je de verleiding van lekker eten en ijsjes af en toe niet kon weerstaan en je nu een beetje baalt van die extra kilootjes?  ?! meld je dan aan om mee te trainen met de belly- en of leg-attack. Je traint dan met een speciale infrarood band om je middel of broekje. Klik op "lees meer" en daar vind je meer uitleg over hoe het werkt en elders op de site. 

Ben je geinterresseerd , neem dan  contact op met info@bodyfit-wanroij .nl  of bel : 06-13025360  en meld je aan voor een vrijblijvend gesprek waarin we graag extra uitleg geven. 

 

Het trainen met behulp van deze infrarood-dieptewarmte techniek wordt steeds populairder maar is tot op heden altijd erg beperkend geweest doordat de apparatuur op het lichtnet aangesloten moest worden. Met de draadloze BellyAttack® zijn geen kabels meer nodig en heeft men volledige bewegingsvrijheid. Dit biedt de mogelijkheid voor maximale vetverbranding tijdens uw favoriete fitnesstraining of groepsles. De resultaten zijn dan ook verbluffend! Lees meer over de behaalde resultaten in de afgelopen  jaar  tijdens het onderzoek waaraan 17 personen deelnamen.

Bodyfit

Hoevensestraat 5a  
5446 AK  Wanroij
+31 (0) 613 02 53 60   
info@bodyfit-wanroij.nl
Facebookpagina

Openingstijden en vakantieperioden

 

Pedicure- en massagesalon

Geopend van maandag t/m vrijdag, op afspraak. Zie ook de uitgebreide openingstijden en vakantieperioden.

 

Diëtiste

Alleen op afspraak.

 

Lestijden groepslessen fitness en steps

De groepslessen fitness en steps zijn op maandag t/m vrijdag. Klik hier voor de tijden.